EREKTRON - prostatitis behandeling en verhoging van de potentie
U bent bezorgd over prostatitis?
Je hebt een erectiestoornis?
U wilt een volledige seksuele leven te genieten?


GI-RV AES (maag-darmkanaal, rectale, vaginale Autonome pacemaker) "EREKTRON" om u te helpen! «EREKTRON" is een op zichzelf rectale pacemaker om prostatītа behandeling en recovery-mogelijkheden. EREKTRON een nieuwe generatie van autonome pacemaker, mannen dzimumsfēras te behandelen ziekte op elke leeftijd. Het vooruitzicht van vernieuwing en verbetering! Help erectiestoornissen gevallen. Erectiele versterking! Prostatītа urethritis, cystitis behandeling. Plezier en zelfvertrouwen nu je beschikbaar bent!

Van de ontwikkelaar en fabrikant.
Russische ministerie van Volksgezondheid kentekenbewijs No FS 022a5830/1063-04.
Producten zijn gecertificeerd.Laatste gezamenlijke Russisch ( PA ZPI) en Duitsland (TCImedTech) prestaties van de wetenschappers.
 
 
Maag-, darm-self-vaginale pacemaker  EREKTRON gebruik in complexe behandeling
regeling, gynaecologie, urologie, Proctologie, voortplanting van de mens op het gebied
ambulant of thuis.

Suffix gonaden chronische ontstekingsziekte probleem voor mannen is een bijzonder actueel andrologia praktijk. Na de studie gegevens prostatitis optreden bij 20-45% van de mannen en met name wat betreft de arbeids-en reproductieve leeftijd van 20-45 jaar bij mannen. Aangezien de behandeling van ziekten is een complexe taak en bevat het geneesmiddel therapie, alsmede fizio-, Balnea-en reflexologie. Fysiotherapie technieken zijn een van de belangrijkste behandeling van deze ziekte.

Indicaties andrologia de praktijk, een behandeling met stimulantia EREKTRON bijstand::

 
1) Eerste Chronische prostatitis matige flare stadium of in remissie fase.
2) Chronische prostatitis aangrenzende of onafhankelijk van seksuele dysfunctie:
- Penile erectiele speling, die niet gerelateerd is aan de vasculaire pathologie etui;
- Onvermogen om een erectie te houden tijdens de geslachtsgemeenschap tot de zaden uitbarsting;
- Verkorting van de duur van continue geslachtsgemeenschap;
- Ejaculatoire falen, of als een last;
- Orgasm psychologische nuances van de intensiteit verminderen.
EREKTRON pacemaker therapeutisch effect
 
             
Van de eventuele behandelingen als gevolg van het gebruik van een pacemaker patiënten EREKTRON opgemerkt:
algemene toestand van de verbetering
86%
pijnsyndroom, het verdwijnen van
81%
diureticum syndroom verdwijnen van
76%
verbetering van de seksuele functie
81%
libido steeg
62%
in adequate respons
71%
geslachtsgemeenschap lengte van normalisatie
76%
 • Patiënten prostatorejas waargenomen verschijnsel geheel verdwenen.
 • Prostaat proeven, is de vinger hevige pijn en oedeem verlaging van de toon van normalisatie - 76%.
 • Prostaat secretie studies, de absolute meerderheid van de patiënten (81%) toonden normalisering van de witte bloedcellen en lecithine inhoud van korrelgroei.
 • op het ejaculaat is opgemerkt in de kwantitatieve analyse (vaak in het sperma hoeveelheid) (67%) en kwaliteit (76%) (actief bewegende zaadcellen en het percentage drop agglutinatie) prestatieverbetering.
 • De prostaat echografie studies toonden een daling in de omvang van de functie van de drainage te verbeteren ten koste van -61%.
 • verder onderzoek te verrichten (na 1 en 6 maanden) bevestigde de aanhoudende remissie bij patiënten die de aangegeven periode.
 • In de controlegroep werden geëvalueerd bij patiënten met chronische prostatitis therapie, direct en op afstand de resultaten volgens het traditionele schema (behandeling met geneesmiddelen, prostaat massage) zonder EREKTRON machine gebruik.
 
GI-RV gebruikt AES kunnen verschillende problemen op te lossen in een keer:
 
 • Elektrostimulatie van de gelegenheid gebruik om niet alleen de binnenlandse maar ook om te werken aan, enz..;
 • Eerste Volledige veiligheid te garanderen aan de voortbeweging het invoeren van het rectum, omdat het organoleptisch vergelijkbaar bij alle stekkers rectale eisen;
 • 2e Verbetering van de effectiviteit van de behandeling, omdat van de elektro-sessie meerdere kans van slagen een dag.
Na de studie klinische resultaten toonden aan dat de GI-RV AES staat:

 • elektrische impuls om blootstelling te voorkomen ten koste van de pijn;
 • de preventie van chronische constipatie gerenoveerd ten koste van bloed microcirculatie, met een positieve indruk endointoxicatie factor voor herstel;
 • bezit bactriastatische effect door de orale geneesmiddelen voorbereiding van elektroforese, concentreren ze lokaal met een antiseptisch-time gelijktijdige vermindering van andere organen en hele organismen;
 • 2-3 keer te verhogen seksuele sfeer complexe chronische ontstekingsziekte van de doeltreffendheid van de behandeling;
 • effectief te voorkomen seksuele ontsierd, in verband met de hierboven genoemde ziekten;
 • gebruik buiten, gerestaureerd mannelijke potentie.
 
 
Effect van erectiestoornissen apparaten:
GI-RV AES EREKTRON applicatie is vrij eenvoudig en comfortabel, maar positieve effecten op seksuele betrekkingen functie kan worden gevoeld na een paar minuten - een seksuele leven wordt steeds helderder en voller.
Conclusie.

EREKTRON gebruik van stimulantia in de behandeling van mannen met chronische prostatitis, die seksuele betrekkingen en reproductiestoornissen compliceert, is effectief genoeg en kunnen de volgende conclusies:
1 )Eerste EREKTRON stimulator van specifieke elektrische impuls blootstelling koste is begiftigd met analgetica (pijnstillende) werking.
2) Trofische en verbetering van metabole show prettūskas en anti-inflammatoire effecten die herstellende processen te bevorderen.
3) De meerderheid van de patiënten bereikte de seksuele en reproductieve functies in de snelle en blijvende normalisering van de bevordering van de harmonieuze betrekkingen met het herstel van de seksuele partners.
4) EREKTRON initiatiefnemers rectale toepassing methode is eenvoudig, veilig en toegankelijk zijn voor patiënten met een absolute meerderheid.

 
Apparaat betaalt: 150 EUR (prijs is inclusief levering EMS)
Schrijf op e-mail:
of
Voor het verzenden van geld, neem dan contact met ons op via e-mail
keywords:
erecties, sterkte, impotentie, penis, libido, frigiditeit, middelen om de macht van het bewerken van de populaire fondsen voor vernieuwing en verbetering van de erectiele functie, erectiestoornissen, erectie, Potenza genezer, medicijnen, behandeling, dokter, bloedvaten, bloedvaten, bloedvaten, aderen te verbeteren versterken, slagaders, de hersenen, de bloedsomloop, verstevigt, ziekte, genezing, genezing, helpt op te lossen, medicinale theeën, drugs, natuurlijke preparaten, natuurlijke geneeskunde, kruidenthee, erectiestoornissen
eXTReMe Tracker
Design by Alex